Küll sulle armas külanaine jäävad kõik asjad silma. Isegi laps, kes jalutab koera ning koer oma kakahäda teeb, kuid laps koerakakat kotti ei nopi, sest unustas koti tuppa. Oleks see armas üleaedne siis mulle kirjutanud, et kuule armas, selline asi….Aga tema hoopis läks ja kirjutas avaliku kohaliku kogukonna gruppi, kuhu mina ei kuulu 🤣 – kuidas meie ühise maja kolmest koerast ( kellest üks on tal endal) jättis läbi ” suurejoonelise kakashõu” oma junni tema vaatevälja kui köögis hommikusööki tehes aknast looduseilu nautis🤣

Mina läksin ja korjasin lapse juhendamisel selle pisikese kakajunni kotti ja panime prügikasti. Ja siis üks gruppi kuuluv pereliige helistas ja küsis, et kes meil hommikul koeraga õues käis🤣

Aga postitus jäi ka peale pisikese ja õnnetu draama tekitanud kakajunni korjamist tema poolt üles. Kuigi loomulikult muudetud kujul -jah muutsid ära kes võis olla kahest jalutajast see jobu, kes julges jätta selle junni üles korjamata.

Jah, see siin on koerakakajunn! See üks ja ainus 🤣 mis pealtnägija sõnul väljutati suurejoonelise show käigus ja jäeti pahatahtlikult (samuti pealtnägija sõnul) maha vedelema!
  • Sinu laps võib olla korjab sinu koera junni kokku, kui tal kilekotti pole. Täiega tore ju!
    Mina veel nii pedant pole ja oma last selleks ei kohusta🤪
Et siililegi selge oleks – mis võib juhtuda, kui jätad koera väljaheited koristamata 🤣 otsige artikkel delfist üles.

Aga mina olen siiani  arvamusel, et kui armsatel küla valvajatel on mingi probleem minu või kakashõud etendava koera või tema jalutajaga siis pretensioone ootaks “tegijale” vahetult!

Nb! See grupp, kuhu sa armas Valve, selle postituse tegid🤣 – ma pole tolle grupi liige ning kui mulle sellest poleks räägitud, siis oleksin siiani õndsas teadmatuses sellise postituse sisust😃 seega mis eesmärki see postitus kandis?

Ma reaalselt ei mõista selliseid akendel Naabrite Valvajaid 🤣

admin Blogi