Öeldakse, et kaksikute tähtkujus olevad inimesed, võivad päeva jooksul mitu korda oma meelt ja arvamust muuta. Vahel on see hea vabandus, vahel aga on tüütu tõdeda, et täpselt nii see ongi. Ka täna hommikul oli mul hoopis teistpidine arvamus, kui praegu. Nimelt, see viimane pettumus, et hobusega, tuuletormis, korralikke jäädvustusi ei saanud. Nüüd arvan, et olles, neid viimaseid näinud, olen kindel, et need pildid, mis on nö loomuliku tegevuse käigus kinni püütud, need on ikka kõige kenamad. Ja neid kenasid, on päris mitmeid.

Seega viis kärbest korraga kinni püütud kenasti. Ja loomulikult, olen ma lõpp tulemusega rahul😉

Aitähh fotograafile, kes tuli appi ja asendas teist fotograafi, kellega oli varasemalt kokku lepitud, kuid kes ilmateatest, vaatas, et hakkab sadama ja tühistas oma tuleku, vaid loetud tunnid enne kohaletuleku vajadust. Hoolimata, minu esmasest kriitikast, olen muutnud meelt, sest ilmatingimused🍃, no polnud normaalsed.😀 aga luges, nii kohalolijate kui fotograafi tahe, ilusad hetked purki püüda 😊

Tänan!

Kadri Ajaloo arhiiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.