Muidugi juhul, kui sa tahad leida noori või ägedat, ajaveetmispaika, kus peale kooli sisustatakse su aeg mõistva suhtumise, kes soovib, siis õpiabiga, või hoopis lahedate mängudega. Njaa. Siin ma siis olen, kiidan kõrvalküla noortekat😂 justseesama, kuhu ma oma ideid viima ei pidanud😂 Aga ometi….eks, inimene õpib kogu elu🤔

Minu noorteka plaan, no kuna kohta pole, ja kodus, seda teha suurele hulgale lastele, oli mõeldamatu, sest no… naaber all vasakus nurgas, raamatus tegelaskuju Dame, oleks ammu juba südari saanud😀 Ja noh, olgem ausad, ega see ajapuuduse asi jääb ka pisut toppama.

Ma arvan, et Lähte Noortekeskuse juhataja, saab noortega hästi läbi ning üldises plaanis on kõik hästi, kui noored seal peale kooli seltsivad. Ja ideid, võib ju igaüks välja pakkuda, kuid nende kalenderplaan näeb niisamagi huvitav välja😀

Aga ühe idee, ma loodan koostööna välja küll kaubelda. – meeskonnamäng kiusamisvaba klass

Eesmärgiks, suunata klassi laste energia ühistegevustesse, meeskonnatöösse, et võita auhind. Tundub huvitav?🤔

Siis varsti jagame kutset. Jälgi meid☺

admin Ajaloo arhiiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.