Koma tähistab kogemusi maailmast, teisisõnu kirjutan siin lehel, kõigest, mis mulle meeldib, huvi pakub. Kus käin, mida teen ja vahepeale mõni klõps, siit ja sealt. Maailm on eesmärk, kuhu kunagi jõuda, alati peab mõtlema suurelt ja piiridest välja. 😃Praegu aga olen nii noor, et piirdun Eestimaa avastamisega, ja kogemustega, üht- teist ja kolmandat tarbides. Pealegi, tuleb enne ära käia Nuustakul, kui sõita Pariisi.😉

Koma on nagu väike kirjavahemärk, millega annab asju edasi lisada. Punkt on kuidagi nii lõplik. Näide. Käes on kevad.Näide. Käes on sillerdav, lõhnav, mõnus, soe , päikseline , roheline kevad.

Kevad aiamaal.

Mina olen Anette. Olen 11- aastat noor, parajalt krutskeid täis tüdruk, kellel palju huvisid, hobisid ja palju erinevaid arvamusi, mida avaldada.

Lisaks hobustele, raamatutele, joonistamisele, laulmisele, meeldib mulle ka mood, kirjutada, ujuda, matkata ja koos oma õdede vendadega, midagi vahvat teha.

Ja seepärast tuligi mõte, et kuna minu eeskujudeks on mitmed youtuberid, siis enne videote tegemist, proovin õppida paremini kirjutama ja ennast väljendama. Samuti huvitab mind fotograafia ja toidustilistika.

Kogemuste all mõtlen ma uusi maitseid, tooteid, sihtkohti, tutvumisväärsusi, inimesi, kultuuri jne. Ja miks mitte, neid kogemusi teistega läbi -KOMA- jagada.

Kohtumiseni järgmises postituses!

💚

admin Ajaloo arhiiv ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.