Täna juhtus nii, et läksin poodi, sooviga üldse mitte jäätist osta, aga naasin koju, nelja sellise eksemplariga. Üks on Vanilla triple berry e. Vanilje jäätis kolme marjavalikuga ja vanilla salted caramel e vanilje soola karamelliga.

Olgu öeldud, ma jälestan magusat ja soolast korraga ja nii ma arvasingi, et mina söön marjadega ja keegi teine soolakaramelli😂

Aga juhuse, tahtel sain ma mõlemad endale. Mõlemad on mõnusalt vahused, maitseküllased ja mõnusa krõmpsu shokolaadiga. Ja mu lemmik on just soolakaramelliga. Kõik maitsed on tasakaalus.

Sestap sobivad need kaks mõnusalt meelt lahutama ka siis, kui päikest pole või taevast sajab vihma või siis kui istud villastes sokkides teleka ees teki all peidus, nosid jätsi ja ei liiguta varvast ka.

Soovitame😋😊

admin Ajaloo arhiiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.