Inimestele meeldib ikka asjadele, inimestele ja isegi nähtustele külge pookida emotsioone, mõtteid ja mida seal tegelikult ehk isegi pole. Samas on ju huvitav otsida tähendusi või märke, miks üks või teine inimene, kelle tee sinu omaga ristub…kes mõned sammud kaasa teeb ja siis jällegi oma tee leiab – miks see inimene tuli ja miks ta lahkus. Ühesõnaga see on täiesti okei, sest siis me justkui selgitame endale miks üks suhtlusringkond tekkis, mõnda aeg intensiivselt erendas ja siis järsku kas katkes sootuks või hõõgub vaikselt aga kindlalt. Minu teele tuli üks selline inimene, kes on samas tähtkujust nagu mina aga me oleme totaalselt erinevad.Tema on konkreetne ja otsekohene ja asjadele, isegi inimestele ta ei poogi külgi mõtteid ega leia seesugust mõttelaadi eriti mõistlikuks pidavat. Tema õpetas mulle möödaminnes, et see, mis teised sinust mõtlevad SINU enda arvates – siis see eksisteerib vaid arvaja endi peas, sest tegelikult on praeguses maailmas väga palju sellist, et NÄITEKS minu pähe ei mahugi muud, kui minu endaga seotud mõtteid. Ja ilmselt ei mõtle ka teised sinust niipalju, kui sa oled endale ette kujutanud ja massiliselt oma närvirakke tapnud selle üle stressates. Ülemõtlemine 🙂 Seda juhtub kõigil, kuid mina olen selles lausa meister 😀 Vahel ma mõtlen, et mu mõtetel on ka mõtted… Olen aga täheldanud, et emotsionaalsed ülemõtlemised hakkavad tekkima just siis, kui oled väsinud ja endale seatud plaan ei kulge päris nii nagu oli planeeritud 😀 Ja sellistel päevadel tekib ikka eriline kass – et jälle naabri Kalju vahtis üleaia kurja näoga või näädsa seda naabri Juku kassi, kes koguaeg trepikotta tungib 😀 Tegelikult ongi Kaljul selline nägu ja see kassijurakas hiilib kõigi tulijate saabaste vahelt.

Niisiis, sel nädalal siis ma jõudsin järeldusele, et olen iseenda välimusega täiesti rahul. Sest selline ma ju olen 🙂 Ja selle verstapostiks, otsustasin minna Sirabella juurde 🙂 – https://www.facebook.com/Sirabellaphotography, sest lihtsalt tundus õige aeg 🙂 Õige inimene. Ja siis järgmine päev selgus, et ta võitis eelmisel nädalal ühelt Tartu kunstnikult maali, mis vajab tema juurde toimetamist – kas ma võtaks kaasa. Loogiline, et võtsin 🙂 aga kunstniku enda kodu ateljeest võtsin kaasa teadmise, et mind kõnetanud maalid toetavad minu enda muutumist

Ja see kunstnik oli Reet Kalamees – https://www.facebook.com/artbyreet.kalamees . Tema on siis kunstnik, kes pole eluaeg seda tööd teinud, kuid kes praegu paneb oma maalidesse väga suure väe. Maalid tema juures koduateljees, kuhu varasematel aegadel leidsid teed ka avatud uste päeval vaatlejad, soovijad…siis praegune piirangute olukord hetkel ei soosi. https://www.angellaria.com/kunstnikust aga kes rohkem teada tahab, see seda kindlasti saab, sest Reet on väga tore inimene ja kedagi oma lävelt minema ei saada. Aga ette helistada ja kirjutada võiks küll 🙂

ja siis ma sattusin kuidagimoodi https://www.facebook.com/NaineTeeEndalePai/ ja leidsin mõttetera –

“Mõnikord on Inimesed ilusad.Mitte enda väljanägemises.Mitte ka sellepärast, mida nad räägivad.Vaid lihtsalt sellepärast, kuidas nad on”

Tänan, et olen sattunud viimasel ajal kokku nii toredate ja põnevate inimestega, kellel on olnud erinevat mõtted ja vaated, kuid kes ometigi nii “samal lainepikkusel” asuvad.

Pole suunda me poole sees– nagu ütles kunagi oma laulusõnades J. Pootsman. https://www.youtube.com/watch?v=rZuN574P6kQ&list=RDEMEa8i-FQXxChiO9YFYCbuzg&index=18

ja nii need õiged inimesed meiega juhtuvadki – ikka ootamatult

admin Blogi