Siis kui on nutivaba ja ekraanivaba päev ning õues on ilus ilm. Aga ema sunnib õppima. 😀 Tegelikult, mulle meeldib kirjalikke töid teha, ja suuline juhendamine sobib mulle ka. Vanas koolis, olid klassid väga suured ja kui mul mingi teema vahele jäi, siis ma kodus ka ei viitsinud õppida. Praegu, ema käseb, mul vabadel hetkedel korrata ka eelmise poolaasta teemasid. Praegu kahetsen pisut, et koolivahetus nii hilja toimus, aga ma olen rahul et see otsus valutult tehti.

Igatahes, täna oli meil looduse tunnis õueõppe päev. Käia looduskoosluses ja luua looduspäevik.

Koer, vist…🐕

Uues koolis on eriti tore loodusõpetuse õpetaja. Kui kõik õpetajad oleksid sellised, siis poleks ühelgi lapsel õppeprobleeme.

Kõik õpetajad on muidugi ägedad, siin koolis.😎

Henri Ajaloo arhiiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.