Mulle ei meeldi käia eriti fotograafide juures, sest ma lihtsalt tunnen ennast ebamugavalt. Aga mõned fotograafid on toredad ja sellised, kelle juurde võiks koguaeg pildistama minna. Täna tahaksin kirjutada fotograafist, kes tegutseb Pärnus ja Pärnumaal. Tal on oma talu, kuhu on sisse seadnud vahva loomapere, kus ei puudu nurruv kass, ponid, lambad ja suuremad hobused. Meie tutvusime temaga ja tema stiiliga, kui käisime perepildistamas. Oleme käinud juba mitu suve ja ühe jõulu paiku. Ka praegu on Kristhelil oma kodus loodud kodune jõulunurk, kus soovijad saavad endale imelised pildid, mis peegeldavad meeleolukat pildistamist.

Mina ja minu õed-vennad. Juulikuu Kristheli viljapõllul 2019
Õed 2020

Nii, et kindlasti soovitan kõigile, kel soovi perepiltideks või portreepilte vaja Pärnu linnas või Surju kandis vahvas talus. Kristheli juures tunned nagu sõber või tuttav, kes tuleb külla – pildistamisel ta räägib nalju ja juhendab nagu muuseas, et isegi mina ei saa aru, et klõps juba tehtud ja et ma juba pildile jäänud.

Tean, et paljud ei taha käia pildistamas, sest nad ei tunne end seal hästi, ei oska panna kätt kuhugi või tundub jalg mõne nurga all lihtsat vale. Aga Kristheli juures on see “miski”, mis kaotab sedalaadi mõtted.

Kas mu õed pole mitte nunnud 😉