Ma lubasin empsile, et kui ma kuut soovitatut raamatut ei jõua lugeda. Loen pool. Loen kasvõi kolm raamatut.

Esimene raamat, mida lugesin peaaegu kuu aega, räägib poisist, kes oma kuulsa ja heliseva naeru Tarukile (Kuradile) müüs. Raamatus seikleb Tim, maailmas palju ringi, lootes oma naer tagasi saada. Lõpuks see tal ka õnnestub, väga heade sõprade abiga, kes ka Tarukile midagi omast ära müünud või vahetanud ja pärast näinud kurja vaeva, et oma anded tagasi saada.

“Tim Thaler, ja müüdud naer” oli päris paks raamat, väga palju uusi sõnu, mille tähendust ma pidin üle vaatama. Näiteks hipodroom ja traavel või kihlvedu.

Soovitan seda raamatut lugeda küll. Mulle ei meeldinud, et raamat oli paksem, kui ma harjunud. Ja pilte polnud. Aga hea oli seepärast, et tuletab meelde, mis on elus tähtis. Õnn ei peitu rahas.

Grete Ajaloo arhiiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.